Covid-19 szűrés, az alábbi tesztjeink állnak rendelkezésre cégeknek, lakosság számára

Antigén Rapid tesztek, PCR teszt készítése (nyaraláshoz, utazáshoz)

- Gyors tesztek amely orrgarat/garatból történik a mintavétel, 15 percen belül van eredmény, angol és magyar nyelven adjuk az igazolást, száraz pecséttel,  a teszt ára 10.000 Ft

- Nyalókás citromos rapid teszt teszt ára: 12.000 Ft

-PCR teszt amely orrgarat/garatból történik a mintavétel, 24 órán belül küldjük az eredményt elektronikusan angol, német és magyar nyelven, a teszt ára: 18.500 Ft

Szerológiai vizsgálat vénás vérből

CENTAUR VIZSGÁLAT (13.500 Ft) "vizsgálat folyamatosan elérhető"

- A SARS-CoV-2 S-spike proteinjével szemben termelődő ellenanyag kimutatására alkalmas, a mért ellenanyag szintjét számszerűsíti a szervezetben.

- Ebből az értékből következtetni lehet a védettség szintjére (vírus sejtbejutását megakadályozni képes ellenanyag mennyiségére), valamint az oltások hatásosságára is

- Pozitív esetben igazolja, hogy a szervezetben a koronavírussal szemben termelődő ellenanyag kimutatható, így a lelet felhasználható védettséget igazoló okmány igénylésére a 60/2021. (II. 12.) Kormány rendelet alapján. 

- A mintavétel vénás vérvételezéssel történik az eredmény 24-72 órán belül elektronikusan érkezik, amennyiben megfelelő ellenanyag van szervezetében Kormányhivatalba igényelheti a védettségi kártyát, 3000 Ft-os illeték befizetése után! Védettségi kártyát 4 hónapos időre állítják ki!

Kinek javasoljuk a vizsgálatainkat:

Aki átesett koronavírus fertőzésen, vagy oltásban részesült és szeretné tudni, hogy termelődött-e szervezetében ellenanyag a koronavírussal szemben. Továbbá a vizsgálat lehetőséget kínál azok számára is, akik gyanítják, hogy átestek covid-fertőzésen, azonban hatóságilag elfogadott tesztel ezt alátámasztani nem tudják.

Figyelem! Felhívjuk minden tesztelést kérők figyelmét, hogy utazás előtt tájékozódjon a kiutazás feltételeiről, amennyiben elvégzett teszt miatt nyaralása, kiutazása meghiúsul anyagi többlet költsége keletkezik +egészség központunk- cégünk nem vállal felelősséget. Minden esetben vissza kártérítésre nem tarthat igényt!!