Covid19 szűrés, az alábbi tesztjeink állnak rendelkezésre cégeknek, lakosság számára

Gyors tesztek, PCR teszt:

- gyors tesztek amely orrgarat/garatból történik a mintavétel, 15 percen belül van eredmény, angol, szlovák és magyar nyelven adjuk az igazolást, teszt ára 12.000 Ft
-PCR teszt amely orrgarat/garatból történik a mintavétel, 24 órán belül van eredmény angol és magyar nyelven, 
e-mailen küldjük az eredményt, teszt ára : 18.500 Ft

Szerológiai vizsgálatok

CENTAUR VIZSGÁLAT (13.500 Ft) "vizsgálat folyamatosan elérhető,legnépszerűbb"

- A SARS-CoV-2 S-spike proteinjével szemben termelődő ellenanyag kimutatására alkalmas, a mért ellenanyag szintjét számszerűsíti a szervezetben.

- Ebből az értékből következtetni lehet a védettség szintjére (vírus sejtbejutását megakadályozni képes ellenanyag mennyiségére), valamint az oltások hatásosságára is

- Pozitív esetben igazolja, hogy a szervezetben a koronavírussal szemben termelődő ellenanyag kimutatható, így a lelet felhasználható védettséget igazoló okmány igénylésére a 60/2021. (II. 12.) Kormány rendelet alapján. 

- A mintavétel vénás vérvételezéssel történik az eredmény 24-72 órán belül elektronikusan érkezik, amennyiben megfelelő ellenanyag van szervezetében Kormányhivatalba igényelheti a védettségi kártyát, 3000 Ft-os illeték befizetése után! Védettségi kártyát 4 hónapos időre állítják ki!


ELISA IgG+IgM TESZT (15.000 Ft) "vizsgálat folyamatosan elérhető "

- Covid-19 vírusfertőzés ellen termelt ellenanyagok és immunválasz kimutatása vénás vérből.

- A SARS-CoV-2 vírus ellen termelődő specifikus IgG antitest kimutatására képes teszt, mely pozitív esetben igazolja, hogy a szervezetben a koronavírussal szemben termelődő ellenanyag kimutatható, így a lelet felhasználható védettséget igazoló okmány igénylésére a 60/2021. (II. 12.) Kormány rendelet alapján.

- Az IgM pozitivitás a közelmúltban lezajlott (akár a fertőzés második napján is kimutatható) koronavírus fertőzésre utal. Az IgG pozitivitás már lezajlott koronavírus fertőzést követően (legalább 14 nappal) kialakult védettséget jelentő ellenanyagra utal, amennyiben megfelelő ellenanyag van szervezetében Kormányhivatalba igényelheti a védettségi kártyát, 3000 Ft-os illeték befizetése után! Védettségi kártyát 4 hónapos időre állítják ki!

 - A mintavétel vénás vérvételezéssel történik, az eredmény 24-72 órán belül elektronikusan érkezik!

Kinek javasoljuk a vizsgálatainkat:

Aki átesett koronavírus fertőzésen, vagy oltásban részesült és szeretné tudni, hogy termelődött-e szervezetében ellenanyag a koronavírussal szemben. Továbbá a vizsgálat lehetőséget kínál azok számára is, akik gyanítják, hogy átestek covid-fertőzésen, azonban hatóságilag elfogadott tesztel ezt alátámasztani nem tudják.