C O V I D 1 9   T E S Z T J E I N K

-  P C R  T E S Z T  (24 Ó R Á N  B E L Ü L)

* Legmegbízhatóbb vizsgálat egyike amely használatával kimutatható a szervezetben SARS-Cov2 kiszűrése a szervezeteben aktív fertőzöttség kimutatása molekuláris biológiai módszerrel! Mintavételezés orrgarat és szájgaratból történik! Hatóságilag elfogadott teszt. Eredmény mintavételtől számított 24 órán belül megérkezik angol-német-magyar nyelven QR kód és orvosi pecséttel ellátva! Teszt ára: 18.000 HUF

- ANTIGÉN RAPID TESZT

Rapid teszt előnye,  hogy 15 percen belül van eredményangol-magyar nyelvű tanúsítványt állít ki egészségközpontunk  fertőzöttség kimutatására szolgál orrgaratból történik a mintavétel. OGYÉI és EU megfelelési nyilatkozattal rendelkező teszteket használunk! Teszt ára: 9.000 HUF

- Szerológiai vizsgálat - ellenanyagszint kimutatásához

A mintavétel vénás vérvételezéssel történik az eredmény 24-72 órán belül elektronikusan érkezik, amennyiben megfelelő ellenanyag van szervezetében!

Teszt ára: 12.000 HUF

Figyelem! Néhány fontos információ!!

 -- Amennyiben PCR és Szerológiai vizsgálatoknál TAJ számot adnak meg , abban esetben EESZT rendszerben is láthatóvá válik, így háziorvosa/kezelőorvosa is, ügyfélkapuval rendelkezők is láthatják elvégzett vizsgálat eredményét, pozitív eredmény esetében védettségi kártya is megküldésre kerül!

- Antigén Rapid teszteknél amennyiben az eredmény pozitív, értesítjük a Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályát, amely a házikarantént el rendeli, és az OSZIR rendszerbe is eredmény feltöltésre kerül. 

- Ezek után törvényi kötelességének cégünk eleget tesz, semmilyen további kötelezettsége nincs! EESZT ügyféltérbe ezen pozitív teszteket nem tudjuk feltölteni "Jogosultság hiánya miatt"!!

- Ha nem TAJ számmal regisztrál a lejelentések nem történnek meg!